Μαρμάρινα δάπεδα εσωτερικού χώρου εσωτερικού χώρου

Μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης

Μαρμάρινο δάπεδο: Πλήρως αριστοκρατικό

Μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης

Μαρμάρινο δάπεδο: Πλήρως αριστοκρατικό

Η συλλογή μας περιλαμβάνει το τέλειο δάπεδο για κάθε χώρο που εσείς θέλετε να δημιουργήσετε.
Το μαρμάρινο δάπεδο συμβάλλει στην δημιουργία για μια ιδιαίτερη και αριστοκρατικού ύφους εικόνα στο χώρο σας. Η πιο κατάλληλη επιλογή στην επίστρωση του δαπέδου είναι το μάρμαρο καθώς θεωρείται από τα καλύτερα υλικά και έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

1. Η ιδιότητα του υλικού εμποδίζει την ανάπτυξη και την επιβίωση βακτηριδίων και αλλεργιογόννων στην επιφάνειά του, παρέχοντας ένα υγιές περιβάλλον στο χώρο όπου τοποθετείται.
2. Τα προβλήματα που μπορούν να ανακύψουν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα υλικά επίστρωσης είναι ελάχιστα. Με τη σωστή επιλογή και κατάλληλη τοποθέτηση γίνεται μακροχρόνια ένα υλικό μηδενικού κόστους συντήρησης.
3. Το μάρμαρο αισθητικά εκφράζει μια ¨ψυχρότητα¨ που είναι επιθυμητή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
4. Οι επεξεργασία των μαρμάρων γίνεται με μηχανικές μεθόδους και όχι με χημικές. Τα μάρμαρα είναι οικολογικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Η κομψότητα και η διαχρονικότητα του υλικού αυτού το καθιστούν δημοφιλές στις επενδύσεις πατωμάτων .Τονίζει την αισθητική της πολυτέλειας και λόγω της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς του στο χώρο, προσελκύει και προκαλεί το θαυμασμό ιδιοκτητών μα και επισκεπτών. Χρησιμοποιείται σε χώρους κατοικιών όπως επίσης και σε δημόσιους. Είναι πέτρωμα αποτελούμενο από ασβεστίτη και μαγνησίτη και έχει κρυσταλλική ή κοκκώδη υφή. Μπορεί να λειανθεί και να στιλβωθεί και διατίθεται σε πλάκες για επίστρωση, επένδυση και διακόσμηση.

Η εταιρεία Β.Ε.ΜΑ.Τ προσφέρει ελληνικά μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης τα οποία είναι γνωστά και περιζήτητα σε πολλές χώρες του κόσμου, δίνοντας το προβάδισμα πάντα της καλύτερης τιμής και ποιότητας.

EnglishGreekRussia Μετάβαση στο περιεχόμενο